tragac objavljeno: 26. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 26. listopad 2007. Imam jedno pitanje, na koje sam pokušao naći odgovor na više adresa ali ništa konkretno nije odgovoreno, naime radi se o slijedećem, da li još uvijek vrijedi naputak ,zakon, pravilnik ili sl. da kada policijski službenik sa statusom HRVi ide u invalidsku mirovinu da mu se zvanje koje ima prevodi za dva zvanja više i onda usklađuje sa vojnim zvanjem po kojem mu se opet onda računa mirovina, čuo sam od jednog kolege da to više ne vrijedi pa ako je to istina od kada je to i po kojem zakonu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 26. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2007. kolega,moj primjer:idem u prof. inv.mirovinu kao hrvi speci policija.moj referent iz mir.poslao dopis prema mup-u,a teta iz mupa me zvala da donesem drugostup.rjesenje o hrvi,onda ide za zagreb .mislim da ide tako nekako Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 26. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2007. Ma kužim ja to, mene samo zanima da li se dobijaju 2 čina gore ili ostaješ na svome, za spec.policiju hrvi bilo je da idu sa činom satnika u mirovinu, e sad da li se šta izmjenilo to neznam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 26. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2007. kolega,najbolje da pitas esada.on je nas prof. baltazar Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 26. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2007. Nije se ništa izmjenilo. Ide se sa činom satnika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 26. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2007. Može i više od satnika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 26. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2007. Može, dakako. Ovisi koju ima stručnu spremu i na kojim poslovima je prije radio. Rekao bih da će ipak biti satnik. Osjeti se to u pitanju. Jel tako? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 27. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 27. listopad 2007. "Običam" ili "ne običan" specijalac. Da ovisno je o školskoj spremi ili na mjestu kojem si radio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 28. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 28. listopad 2007. ako si bio iso u specijalnoj ide za još jedan čin gore iznad satnika itd. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.