masha objavljeno: 27. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 27. listopad 2007. da li tko zna pitanja koja se pitaju iz zakon o sudovima za mladez i Zakona o izvršavanju kazne? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
misterjozo odgovoreno: 9. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2007. Hej ja sam novi tu i ne znam nista Kad ti polazes? Jeli to uopce moguce poloziti???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 9. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2007. 1.Nadležnost sudova za mladež, godišta okrivljenika, kazne, kolika je nastrožija 2. Kome se šalje molba za pomilovanje i kada se može slati Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 10. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2007. herr jozo, aj ti prvo malo citaj sve sto tu pise a onda ako ti ne bude jasno pitaj. ok? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.