mrkela objavljeno: 29. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 29. listopad 2007. Pozdrav Danas sam zvao Trpimirovu,predmet mi je kompletiran(ustrojbeno mjesto,podatci o civilnom stažu,itd..)kažu šalju predmet u Tvrtkovu. Zna li tko koliko ću odprilike čekati konačno riješenje i dali je to zadnja ustanova kroz koju predmet prolazi,tj.dali Tvrtkova donosi konačno riješenje? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zkova odgovoreno: 29. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2007. Tako je ! Sad Vaš referent u Tvrtkovoj ,na osnovi prikupljene dokumentacije prianja pisanju rješenja za mirovinu (možete se i osobno s njim čuti preko telefona-kad zaprimi predmet). Nakon što referent napiše rješenje, predmet tada ide kontroloru,na urudžbeni i pravi se nalog za isplatu zaostataka,te nalog o mirovini....računajte negdje još cca 2-3 tjedna.(ali sve zavisi kada referent počinje misat rješenje o mirovini) Ja sam sveukupno čekao 10 mjeseci (od početka akontacije do rješenja o inv.mirovini!) SRETNO!! P.S. eto konačno prinove u kuću,hehhehe Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mrkela odgovoreno: 29. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2007. zkova,hvala na odgovoru a prinova će svakako dobro doći. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.