dalmatinka objavljeno: 29. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 29. listopad 2007. Malo sam surfala po internetu ali baš i nisam mogla naći informacije koje me zanimaju pa sam odlučila staviti post na ovaj forum u nadi da će mi netko znati odgovoriti. Završiš fakultet pa ništa od posla. Na birou sam već 2 godine. Zanima me koje uvjete moram ispuniti da bi mogla sama plaćati staž (drugi stup). Čula sam da se nešto promijenilo u odnosu na prije jer mi je teta sebi isto plaćala staž (morala je biti prijavljena najmanje 9 mjeseci i plaćala je oko 800kn). Što je sa zdravstvenim osiguranjem u slučaju da sama plaćam staž, da li ono i dalje ostaje preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
102 odgovoreno: 2. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 2. studeni 2007. Drugi stup mozes placati kad se zaposlis,no bez problema mozes placati treci stup mirovinskog osiguranja iako ti zdravstveno placa Hrvatski zavod za zaposljavanje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.