papapepi objavljeno: 30. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 30. listopad 2007. Na ostr. raspravi nakom smrti brata odrekao sam se nasljedstva u korist bratove žene.Ona sada leži u staračkom domu i blizu je kraju. Pitanje: 1. kako ja najjednostavnije mogu vratiti imovinu koje sam se odrekao(zemlja-nasljedstvo od roditelja) 2.na toj ost.raspravi nisu ušle sve čestice u raspravu.Ako pokrenem ponovo o.r., da li mogu promijeniti mišljenje u vezi nasljeđivanja ili sud automatski donosi rješenje po prethodnoj raspravi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jozef_K. odgovoreno: 30. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2007. to me podsjeća na neke famozne rečenice naših celebrity-a "za ničim što sam učinila u životu ne žalim" 1. ne možete 2. ne možete Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 30. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2007. papapepi je napisao: 2.na toj ost.raspravi nisu ušle sve čestice u raspravu.Ako pokrenem ponovo o.r., da li mogu promijeniti mišljenje u vezi nasljeđivanja ili sud automatski donosi rješenje po prethodnoj raspravi? Budući da ste se vi na prvoj ostavini odrekli nasljedstva koje je bilo definirano prvom ostavinom, sada za naknadno pronađene nekretnine opet morate dati nasljedničku izjavu. To znači da se sada možete prihvatiti nasljedstva, ali samo glede ovih naknadno nađenih čestica. Ono čega ste se prije odrekli, ne možete vratiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
papapepi odgovoreno: 30. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2007. Hvala na odgovorima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.