Jump to content

Mijenjam novčanu za zatvorsku......

MP-V

Preporučene objave

Nebi puno odugovlačija, ali evo... uglavnom prije par dana san zbog nekih osobnih problema oko 3 ujutro odlučija sist u neregistriranu karampanu (koju uz postojeći auto držin valjda iz sentimentalnih razloga) i sist uz more popit pivu-dvi.... ...na putu kući mi se na ´guzicu´ zalipila stara BMW petica pa san malo stisa papučicu da je skinen.... ....i na (jedinom) kvartovskom semaforu proša reka bi `prednjin krajen kroz žuto zadnjin kroz crveno` ....grešku san shvatija na parkingu pred kućon kad san ja već zaključava auto a ona se trojka iz do mene parkiranog iz BMW-a sitila upalit rotaciju... E sad pitanje ....s obzirom na sve navedeno (uz dodatak da san napuva 0,4) može li mi netko približno reć kolika me kazna (kn/bod) čeka... i mogu li ja osobno tražiti u zamjenu da se ista zamjeni za zatvorsku... S obzirom da radin u državnov firmi (HEP) postoji li mogućnost da se država naplati s mog računa mimo moje volje...? (naglašavam-na zatvorsku kaznu bi pristao) ..Hvala unaprid svima koji se potrude odgovorit i skužajte na ovom priprostom pisanju (nekako mi je bilo najlakše)

Dijeli na drugim stranicama

na stranu što ste napisali sastavak na svom narječju, kojeg sam si prevela...ali niste naveli za što su vas prijavli, osim očitog alkohola...(postoji i mogućnost da vas prijatve i za neregistrirano i neosigurano vozilo, odnosno upravljanje istim).

kazna se, ukoliko prelazi 500,00 kn i u u slučaju neplaćanja, i bez vaše intervencije (koja nije niti potrebna), zamjenjuje mjerom zatvora u trajanju koje je srazmjeno izrečenoj neplaćenoj novčanoj kazni. u ovom slučaju (ako vam zalijepe i neregistrirano i neosigurano vozilo), kazna će prelazit 500,00 kn, te samim time podliježe prisilnoj naplati (odnosno naplati novčane kazne preko nadležne porezne uprave), odnosno sjedanjem na prihode koje ostvarujete.

samo mi nije jasno zašto pristajete na zatvor, tako olako? :-?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija