loli77 objavljeno: 6. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 6. studeni 2007. MOLIM VAS ZA SAVJET. KRAJEM PROŠLE GODINE OSTALA SAM BEZ POSLA A IMAM DUG PREMA DINERSU JER SU SVE RATE SUMIRALI KAO I MANJI GOTOVINSKI KREDIT KOJI SAM PODIGLA PREKO NJIH. ZVALI SU ME DA IDEM NA UTUŽENJE.ŠTA TO KONKRETNO ZNAČI? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
porezi.net odgovoreno: 8. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. Nažalost, da pokreću ovrhu i tužbu protiv vas.. Ovisno o brzini suda dobićete Rješenje suda za ovrhu vaše imovine. Na Rješenje će te imati pravo žalbe. Osim što će vam doći dug, kamata, sudski troškovi, vjerojatno će te se morati i vi konzultirati sa odvjetnikom, da se utvrdi da li ima osnove za žalbu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
loli77 odgovoreno: 29. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 29. studeni 2007. hvala na odgovoru. A kada mogu očekivati rješenje o ovrsi? Koliko su sudovi brzi? Inače sam podstanar sa suprugom i nemam nikakve imovine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.