LIN objavljeno: 8. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 8. studeni 2007. ZAUSTAVILA ME JE POLICIJA U 2 UJUTRO KADA SAM PREPARKIRAVO AUTO. PRIZNAO SAM IM DA SAM POPIO PAR PIĆA.TADA SU ME TESTIRATI SE NA DROGE, JER SAM PRISTAO. TEST JE NA MOJE ČUĐENJE ISPAO POZITIVAN NA AMFETAMIN (KOJI NISAM KONZUMIRAO). ODVELI SU ME NA DODATNO TESTIRANJE URINA I KRVI U DRUGO MJESTO UDALJENO 7 KM I REKLI MI DA ME NEĆE VRATITI. KADA SAM U DOMU ZDRAVLJA DAO URIN I KRV PROMJENILI SU PRIČU (OČITO NISU NIŠTA NAŠLI) TE ME ODVELI U STANICU NA ALKOTEST KOJI SAM NAPUHAO SAT VREMENA NAKON ZAUSTAVLJANJA. UZELI SU MI VOZAČKU NA CCA 36 SATI. NAKRAJU SAM IZGUBIO 2,30 H SA NJIHOVIM MALTRETIRANJEM. TE U ZAPISNICIMA NISU NAVELI DA SAM IMAO SVJEDOKA CIJELO VRIJEM TRAJANJA POSTUPKA. DALI SU NAPRAVILI SVE PO PROPISU! ILI SE MOŽDA MOGU ŽALITI KADA DOĐE PREKRŠAJNO RIJEŠENJE. JE SU LI TESTIRANJEM NA CESTI PREKRŠILI ZAKON O ZDRAVSTVU ILI JOŠ KOJI. UPOMOĆ POMAGAJTE!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 8. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. Koliko je alkotest reagirao na prisutnost alkohola u organizmu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LIN odgovoreno: 8. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. 1,67 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ani2 odgovoreno: 8. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. Molimo da čitate pravila foruma: 1. Ne pišite objave velikim slovima 2. Ne otvarajte novu temu sa istim pitanjem! Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 8. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. Tražim nešto, ali vi ste, ako ste bili na cesti, bez obzira na preparkiravanja bili učesnik u prometu, odnosno vozili pod utjecajem alkohola. Možda je i sreća što su vas "maltretirali" sat vremena, jer bi koncentracija očito bila veća. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 8. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. U svakom slučaju, ako ste ne zadovoljnji, za postupak rečenih policajaca možete podnijeti prigovor o postupanju Načelnik Policijske uprave ili Unutarnjoj kontroli Mup-a. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LIN odgovoreno: 8. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. Kakva je šansa prebaciti postupak u drugi grad, dogurati do suočavanja sa policijom na sudu, koja se vjerovatno ne pojavi (a možda su i zatucani pa dodju) te dogurati do zastare. Dali se uopće isplati žaliti?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LIN odgovoreno: 8. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. Sorry!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 8. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. Pa možete zatražiti izuzeće suda, samo za to treba pravovaljan razlog. Pa, ako ćete pred bilo kojim sucem za prekršaje negirati počinjen prekršaj, sasvim sigurno da će sudac za prekršaje saslušati i policajce, a oni su "zatucani" pa će doći, jer su dužni to učiniti. A jeste li se u bilo kojem trenutku zapitali jeste li vi možda krivi za ovo stanje u kojem se nalazite ili ste "zatucani" pa to ne primjećujete. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LIN odgovoreno: 8. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. Kriv sam za alkohol što reči. Da su mi uzeli vozačku za alkohol na licu mjesta ne bi ništa rekao. Boli me to što su prema meni postupali kao da sam nadrogiran, morao sam sve izvaditi iz đepova, a nisu me htjeli pustiti niti na WC prije testiranja punih sat vremena, a sve to vjerovatno jer sam ZG. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 8. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. Ma čovječe, što ima veze kaj si iz Zagreba, ne znam kakvo ti je to uopće razmišljanje. U prvom postu su navodio kako nisu ništa našli, izvadili su ti krv i urin. Pošto si reagirao na prisutnost opojnih droga, možda se čekao Nalog za pretragu vozila ili tvoj osobno pretres, pa je moguće da te iz tog razloga nisu pustili na WC, kako ne bi nešto odbacio. No to su samo pretpostavke, a da ne duljim imaš pravo na prigovor o postupanju, kako sam ti već napisao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LIN odgovoreno: 8. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. Morao sam sve vaditi iz džepova poslije prvog testiranja. U svakom slučaju hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pan odgovoreno: 8. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. LIN je napisao: ...... KADA SAM U DOMU ZDRAVLJA DAO URIN I KRV PROMJENILI SU PRIČU (OČITO NISU NIŠTA NAŠLI) ...... Ovaj dio mi nije jasan,šta to nisu našli, i tko to nije našao. Pretpostavljam amfetamin, ali oni niti ne traže drogu već izuzimaju uzorke koji idu na vještačenje. Tu si nešto zbrkao........ Možda si već evidentiran kao počinitelj kaznenog djela pa su te policajci i pregledali. Tražim nešto što nisi rekao Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.