Jump to content

vidimo se na sudu moderatori


anonimno

Preporučene objave

Mi se s vama ni na sudu ne vidimo.

 

No, moja odvjetnica će se vašoj tužbi jako razveseliti. I s velikim će zadovoljstvom od vas namiriti svoje troškove. Potrudit ćemo se da ne budu niski.

 

Samo jedno od vas tražimo. Nemojte više dolaziti na ovu stranicu.

 

Nikad više.

 

Nitko ovdje za vas nema lijepu riječ.

 

I ovaj put, za promjenu, održite već nekoliko puta danu, pa pogaženu riječ, i konačno odite odavde zauvijek.

 

Neka vam je u životu sa srećom. Negdje drugdje.

 

 

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Super mi je ovo s Koruznjakom...dakle dragi moderatori evo jedan praktican savjet sto napraviti kada Vam se zakaci inzinjer. U vlastitom slucaju bilo mi je dovoljno reci mu kako cu njegove mailove i sms-ove odnijeti na policiju i podici prijavu zbog uznemiravanja. Covjek je nakon toga jednostavno nestao. Razlog? Pa s obzirom da je Koruznjak osoba koja je navikla na ulogu onoga tko podize kaznene prijave (ucinio je to cak i protiv vlastitog oca kada ga je ovaj spremio na jdno mjesec dana na Psihijatriju Rebra) izgleda da se jako boji kada mu se zaprijeti istim.

Inace, par informacija o Borisu za one koji ne znaju....1. Sudska zabrana vidjanja s djecom 2. Svaki dan po dva vrlo vulgarna maila na adresu jos uvijek sadasnje supruge (epiteti..kurva, protestantska kurva i sl.) te razglednice s motivima Ovcare njezinim roditeljima. 3. Pokazivanje rodjendanskih poklona sinovima, ali ne i darivanje istih nego tzv. cuvanje za dan kada ce doci tati. Ako ne dodju, kaze Boris, dat ce ih djeci koju ce mu roditi neka druga.

Umjesto daljnjih nabrajanja, Koruznjaka cu podsjetiti na epizodu koju je jedno jutro, dok su jos zivjeli zajedno, priustio supruzi i malim sinovima...

 

Stao tata prije vrtica pred djecu i fino im rekao "pozdravite se sa mnom jer cu se ja danas ubiti"...............bio Boris nesto nezadovoljan na poslu tih dana, pa sto da i klince ne prestravi malo tuzan nebio

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zanimljivo je vidjeti background najvećeg mentalnog zlostavljača koji je ikad krstario ovom stranicom iz pera nekoga tko je s njim, očito, imao iskustva. Mislim da je više no korisno saznati tko je on zapravo. Puno hvala na raskrinkavanju "Velikog Borca za Prava Djeteta".

 

Kopije njegovih uradaka ionako čuvamo upravo za potrebe obavještavanja policije. Na to smo se već neko vrijeme i sami spremali.

 

Kako je zadnjim natpisima prešao svaku granicu tolerancije radi zaštie cijelog foruma prema njemu uvodimo "zero tolerance policy" te smo topice u kojima je bio aktivan pozaključavali (ispričavamo se drugima koji su u njima još željeli diskutirati) te najeklatantnije objave obrisali.

 

Svaki eventualni pokušaj njegove buduće objave će biti isti čas maknut sa stranice, a kopija spremljena u fajl koji ćemo dostaviti MUP-u.

 

Ovaj forum je ovime iscrpljen, pa u skladu i njega zaključavamo.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.
  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija