SP77 objavljeno: 12. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 12. studeni 2007. Nakon smrti djeda , bake i mog oca nasljedila sam dio obiteljske kuće.Ostali nasljednici ( stric , moja majka , brat i sestra ) spremni su se odreći svojih dijelova nasljedstva u moju korist. Imam i dvoje polubraće ( očeve vanbračne djece ) koji imaju dio ( svaki 1/24 ). Oni ne žele dio te kuće, već žele isplatu u novcu. Zanima me da li oni mogu sami odrediti koliko će to novaca iznositi i da li postoji zakonski okvir preko koje taj iznos ne može ići Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 19. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2007. Zakonski okvir ne postoji. Radi se o konkretnoj nekretnini. Njenu vrijednost možete svi zajedno sporazumno odrediti. Ako nema sporazuma, to će odrediti sud u postupku razvrgnuća suvlasništva. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.