patnica objavljeno: 15. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 15. studeni 2007. Podnijeli smo prijedlog za ovrhu protiv firme koja je prije prijedloga za ovrhu prodana novom vlasniku. Stara firma je u stečaju, a nova ima isto ime, no ima novog osnivača i broj računa. Mi smo poslali rješenje o ovrsi banci no naplatu, no bojim se da ništa od toga jer je promijenjen i broj računa. Što dalje? Molim vas za savjet! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
liza odgovoreno: 15. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2007. Ako sam dobro razumjela vama je dužna stara firma nad kojom je otvoren stečajni postupak. Ako je tako, prijavite svoje potraživanje stečajnom upravitelju. Hoćete li se uspjeti naplatiti u stečajnom postupku, upitno je, ali vrijedi pokušati. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
patnica odgovoreno: 15. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2007. Da, ali nije mi jasno-firma i dalje ima isto ime, isti matični broj...u registru vidim samo da je kupljena od jednog društva, sve je isto što se tiče sjedišta, imena...ne piše da je u stečaju..no novi vlasnik govori da je platio stečajni postupak. Kako da dođem do podatka broja pod kojim se vodi stečajni postupak? Jer mi smo išli na ovrhu putem javnog bilježnika i sad ne znam što dalje.Navodno je ta firma prebacila sav novac na novog vlasnika, pa nema ništa. Vlasnik govori da je u stečaju, no ja to u sud.reg. na netu ne vidim. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
liza odgovoreno: 15. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2007. Provjerite u Trgovačkom sudu. Oni će vam reći je li otvoren stečajni postupak nad tim društvom i pod kojim brojem se vodi. Ukoliko tvrtka nije u stečaju, nego je samo promijenila vlasnika (a što opet možete provjeriti u sudskom registru), onda vi samo nastavite sa postupkom ovrhe jer se radi o istoj pravnoj osobi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
patnica odgovoreno: 15. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2007. Hvala! Evo prosurfala sam po Narodnim novinama -zadnjih pola godine nigdje nije bilo obavijesti o stečaju te firme. Raspitat ću se na sudu, jer nije prvi put da smo imali neistinite informacije od strane dužnika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ani2 odgovoreno: 15. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2007. pokušajte preko ovog linka koji se redovito ažurira. Ako je tvrtka u stečaju to je evidentirano. http://sudreg.pravosudje.hr/SUDREG3/ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
patnica odgovoreno: 15. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2007. hvala, to sam već napravila i nije u stečaju!Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.