Jump to content

Ne znam kud bi strpala ovo pitanje....

Daisy24

Preporučene objave

:-o tužena sam bila u jednom izvanparničnom postupku i hvala Bogu, pravda je spora, ali ipak dostižna -trajalo je skoro 2 godine, istrošila sam se na odvjetnika, istrošila živaca i vremena, ni kriva ni dužna i sad još moram platiti sudsku pristojbu koja mi je 1/3 plaće. Uz to sam i samohrani roditelj koji ne prima alimentaciju za dijete, ali to nikog ne zanima! Što da radim? Mogu li se nekako osloboditi te obveze?
Dijeli na drugim stranicama

Možda nisam bila dovoljno jasna..???

Ovako, u izvanparničnom postupku tužena sam za groznu cifru radi isplate, tužba je odbijena, a ja sam u sklopu tog istog postupka podnijela protutužbu (koja je isto odbijena). Nisam se žalila. Oslobodila sam se sudskih troškova po rješenju iz porezne uprave, istina ne odmah, nego negdje tijekom postupka i sad sudac tupi da moram platiti taj dio do dana kad sam ishodila potvrdu o oslobođenju od plaćanja sudskih pristojbi.Kako bi to mogla izbjeći?Pa ja sam se samo branila u tom postupku.A taj tužitelj je istovremeno otac našeg djeteta za koje uredno NE plaća alimentaciju, nit brine nit pita za njega i već drugu godinu izvrsno zateže postupak ovrhe za alimentaciju svog vlastitog djeteta.

Pa di je sad tu pravda...

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija