nod objavljeno: 17. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 17. studeni 2007. Da li znate odgovor na ovo:posao je inace za GradZg i u natjecaju ovako na kraju pise. "Natjecatelji će o rezultatima natječaja biti obaviješteni u zakonskom roku." Interesira me koliki je taj zakonski rok i u pravilu koliko se ceka na rezultate. Hvala puno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
carrie odgovoreno: 17. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 17. studeni 2007. Ja ne znam koliko je taj rok, samo ti mogu reći da ja još uvijek nisam dobila rezultate najtečaja za Grad Zg (pripravnik pravne struke), koji je bio objavljen u lipnju, a razgovori su bili održani u rujnu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nod odgovoreno: 17. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 17. studeni 2007. Jesi li ih pokusala kontaktirati,sto su ti rekli? inace to je prestrasno ako je tako Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
carrie odgovoreno: 17. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 17. studeni 2007. Naravno da jesam. Više o tome ti piše par tema niže, pod naslovom "natječaj za grad zagreb". Kažu da šefovi još nisu odlučili koga bi uzeli i da se još ništa ne zna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.