iwy objavljeno: 20. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 20. studeni 2007. zna li itko sto je sve potrebno da se doda prezime i koliko dugo to traje? u mom slucaju, ja bih dodala mamino prezime posto su oni razvedeni od moje 1.god, a s njim nisam u nikakvom kontaktu. punoljetna sam. pa ako mi itko moze reci postupak kako to ide, kome se trebam obratiti.. bilo bi idealno da se javi netko tko je sve to prosao.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
liza odgovoreno: 27. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 27. studeni 2007. Javite se Uredu za opću upravu u vašem mjestu. Nije komplicirano. PROMJENA OSOBNOG IMENA (IMENA I PREZIMENA) (Zakon o osobnom imenu-NN br. 69/92) 1. PROVOĐENJEM UPRAVNOG POSTUPKA PRILAŽE SE: - osobni obrazloženi zahtjev sa upravnom pristojbom od 70,00 Kn - izvadak iz matice rođenih - domovnica - vjenčani list (ako je stranka u braku) - rodni listovi i domovnica za malodobnu djecu - po potrebi drugi dokazi PREDAJE SE: - Službi za opću upravu prema mjestu prebivališta stranke Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.