cavvo objavljeno: 26. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 26. studeni 2007. Da obradujem sve sto polažu pred Min. pravosuđa - NEMA PREDMETA EU !! TO MI JE I OVA GOSPODA STA ME PITALA REKLA DA JAVIM SVIMA ZA UBUDUĆE. Ja sam bez problema položila, učila oko 2 tjedna, bezveze se živcirala, ljudi su mrak i evo! ZNAČI OVO VAM JE PROGRAM DO DALJNJEG: 1. Ustavno ustrojstvo 2. Sustav pravosuđa 3. Službenički odnosi 4.Opći upravni postupak i upravni sporovi 5.Unutarnje poslovanje sudova, odnosno pravosudnih tijela (u biti sudski poslovnik) 6.Sudske pristojbe. (sve bez Zakona jedinica lokalne i regionalne samouprave) !!! Sretno svima.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mare81 odgovoreno: 26. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2007. što se to odnosi i na one koji polažu DI s posebnim dijelom iz financija? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cavvo odgovoreno: 26. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2007. Uglavnom, gospođa koja me pitala ZUP, ZUS i službeničke ( odlična žena, nikoga nije bacila!!) je rekla da Min. pravosuđa još nije uzelo taj predmet, što vrijedi za sve, i SSS, VSŠ i VSS, jedino ga polažu ovi pred središnjim uredom za upravu za koje ja znam da polažu.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cavvo odgovoreno: 26. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2007. znači, svi koji polažu pred MIn.pravosuđa- zapisničari, upravni referenti, viša i visoka itd.. kad uhvatim vremena objavit ću vam pitanja... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.