Jump to content

POZIV NA PREKRŠAJNI ZBOG VOŽNJE POD UTJECAJEM ALKOHOLA (HITNO POMOĆ!!!)


anonimno

Preporučene objave

Dobio sam poziv za prekršajni sud zbog skrivljenog prekršaja 1.5. 2005 (vožnja pod utjecajem alkohola).Poziv je za 18.7.2005. Molim kolege za savjet kako bih izbjegao novčanu kaznu,jer sam još uvijek nezaposleni student i nisam u mogućnosti to platiti,a kazna će iznositi najvjerojatnije 2500 kn + sudski troškovi.

Da li bih trebao u postupku istaći da tražim rad za opće dobro ili priznati samo navode policijskog zapisnika i čekati rješenje,pa onda u prigovoru protiv rješenja to zatražiti?Kakve su posljedice?Molim HITNO pomoć Hvala!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kazna će iznositi najvjerojatnije 2500 kn + sudski troškovi.

...

Da li bih trebao u postupku istaći da tražim rad za opće dobro

 

kaznu >500kn ne mozes nikako zamijeniti radom za opce dobro. mozes se ili a) braniti ili b) traziti da ti odobre placanje na rate ili c) x dana ici u zatvor s tim da je x=kazna [kn]/300

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Marko imaš očito nick koji ti i priliči. A to da izvodiš zaključak i da me neznaš što se tiče cmizdrenja nebi ti preporučio jer me naravno nepoznaš. Tvoji suvišni komentari što se tiče rada u student servisu također nisu mi potrebni,posao kao takav nije mi stran.Očito si malo isfrustriran,pa otiđi malo negdje drugdje liječiti svoje frusracije. Očito ti se sviđa ovakav tiranijski zakon,zanima me kako li ćeš tek razmišljati kad i ti ispušiš glede nekog prekršaja. Tko zna možda ti se i tada bude sviđao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija