gerbera objavljeno: 28. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 28. studeni 2007. ZANIMA ME KAKVI SU VAM BILI ISPITIVAČI POSEBNO IZ ZUS-A I ZUP-A JER SVI GOVORE DA JE TO NAJTEŽE Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 28. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 28. studeni 2007. Pravilo je pristojne i ljubazne komunikacije na netu da se piše malim slovima. Pročitajte i pravila legalisa. Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 28. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 28. studeni 2007. Kakvi su ispitivači ovisi o više toga: za koju stručnu spremu polažeš, koji dan polažeš (čet. ili petak) itd. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mimi1 odgovoreno: 2. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2007. već sam nekoliko puta vidjela da se spominje razlika kod polaganja četvrtkom ili petkom ali nikako da sam uočila koji je dan bolji (ili mi je negdje promaknulo) četvrtak ili petak? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. Petak ti je bolji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.