box7410 objavljeno: 28. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 28. studeni 2007. Pitanjce- što biste preporučili, kod koga je moguće najbezbolnije i s najmanje konzultacija pisati diplomski u rijeci? Hitno mi je za diplomirat što prije pa da na to još ne izgubim puno vremena. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
valery odgovoreno: 28. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 28. studeni 2007. Ja sam imala diplomski iz pomorskog prava. Asistentica Sandra mi je dala brdo literature, išla sam na dva tri pregleda i za manje od mjesec dana sve je bilo gotovo. Profesoricu sam vidjela tek na obrani. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
amani odgovoreno: 28. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 28. studeni 2007. Mislim da sa pomorskim više nije tako, jer se zbog velikog interesa sve malo uspori. Općenito, čim se pročuje da je sa tim i tim predmetom najbrže diplomirati, automatski se sve popuni. Prije par mjeseci bilo je jako populano i bezbolno uzimati obranu iz Pov. hrv. prava i države, Radno je prebukirano, pa temu moraš osmisliti sam, kakvo je trenutno stanje najbolje se raspitati među kolegama koji su u istoj situaciji. Sretno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silvia odgovoreno: 13. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. kolega ( ice ) ja sam imala diplomski iz pomorskog prava noćna mora,a radno ti je prebukirano tako da ti ja preporučujem naciju znam da je katastrofa ili probaj trgovačko ili društva probaj pa vidi sretno!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.