poki objavljeno: 30. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 30. studeni 2007. Da li je netko dobio pomoć od Zaklade Hrvatskih branitelja i kolike su svote??????? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 1. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 1. prosinac 2007. Dobivaju se, a iz emisije "Meta" dozanjem da su u rasponu, čak od 500,00 kuna pa do punog iznosa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poki odgovoreno: 1. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 1. prosinac 2007. Ma ja Meti više ništa ne vjerujem u Meti su prije godinu dana rekli da će se isplatiti dividenda braniteljima ali do danas ništa, znači jedna velika laž, laž, OD OBEČANJA NITKO KUĆU RASKUĆIO NIJE Zanima me ako je netko dobio neka napiše i neka objasni materijalnu situaciju u obitelji Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mulac odgovoreno: 2. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2007. pozdrav kolega evo matrijalne sitacije mirovina 6a. 2700kn, supruga nezaposlena,dvoje djece, jedno fakultet a drugo 1.srednja škola. Kolega to je u kratkim crtama, dobio 2000kn od ministarstva. Uz dosta vozanja za papire i javnog bilježnika potrošio oko petsto kuna i dobio tu sumu i to ti je to Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poki odgovoreno: 2. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2007. Kolega znači nije 6 000 kuna kako se navodi da je svima isto??????? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mulac odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. Kolega nije svima isto, još nisam čuo da je netko dobio pun iznos. Imam par kolega koji su podnijeli zahtjev za novčanu pomoć pa kad saznam dali su dobili i koliko budem objavio pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mrkyy odgovoreno: 16. studeni 2016. Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2016. Podnio sam zahtjev u 9 mj i jos nista,sad sam procitao da su ,02.11.krenuli s odgovorima i nista......... Ažurirano Otac sam petero djece,nezaposlen....dugovi.ktediti.ovrhe itd....molim za pomoc ako tko zna sto o zakladi i isplati itd. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spitfire odgovoreno: 16. studeni 2016. Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2016. Ove godine u 9 mj? Nekako sam skeptičan da vam je u tom slučaju zahtjev razmatran u 10 mj jer svi na odg i isplatu čekaju cca 10-15 mj..ako je zatjev predan prošle godine ili slučajno i zahtjev predan ove uzet u razmatranje, piše da su od 02.11 počele pripemne radnje za slanje odgovora kao i pripreme za isplatu. Koliko će još proći vremena do odgovora i isplate, to samo oni znaju. Sami iznosi su se kretali oko 2000 za teško materijalno stanje, a za isto + ozbiljnije oboljenje i lijećenje oko 3500 kn. Tako je bar bilo. Nažalost. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Željac047 odgovoreno: 23. studeni 2016. Dijeli odgovoreno: 23. studeni 2016. Ove godine u 9 mj? Nekako sam skeptičan da vam je u tom slučaju zahtjev razmatran u 10 mj jer svi na odg i isplatu čekaju cca 10-15 mj..ako je zatjev predan prošle godine ili slučajno i zahtjev predan ove uzet u razmatranje, piše da su od 02.11 počele pripemne radnje za slanje odgovora kao i pripreme za isplatu. Koliko će još proći vremena do odgovora i isplate, to samo oni znaju. Sami iznosi su se kretali oko 2000 za teško materijalno stanje, a za isto + ozbiljnije oboljenje i lijećenje oko 3500 kn. Tako je bar bilo. Nažalost. Ja sam poslao Zahtijev tijekom srpnja poradi ozbiljnog, malignog, oboljenja i liječenja, još mi ništa nije stiglo, nikakav konkretni odgovor... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mrkyy odgovoreno: 30. prosinac 2016. Dijeli odgovoreno: 30. prosinac 2016. Podnio sam zahtjev za jednok.novc.pomoc 15.09.ove god i nista.ni slova od zaklade.otac sam petero djece.nezaposlen.i hitno mi je potrebna fin.pomoc. evo jbg nespava se a 03:20 je.brige i problemi.......... Ažurirano Ima li itko ziv kakvu inf. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bjorn1986 odgovoreno: 12. veljača 2017. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2017. lijepi pozdrav! da li je netko dobio jednokratnu od zaklade ili možda zna kad ide isplata??? hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Željac047 odgovoreno: 12. veljača 2017. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2017. Ja još ništa temeljem malignog oboljenja, niti pozitivno, niti negativno, a najvjerojatnije da će tako i ostati...... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bjorn1986 odgovoreno: 26. veljača 2017. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2017. u 3 mj ide isplata, iz pouzdanih izvora...pa strpimo se još malo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.