maxf1 objavljeno: 2. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 2. prosinac 2007. Prije nekoliko tjedana postao sam vlasnik nedovršene kuće i posjeda oko iste. Prekjučer izvršio ponovno mjerenje međe, čitaj: utvrdio gradivo (prema ucrtanim mjerama iz izvatka, te projektne dokumentacije) te sam primjetio da je jedan od susjeda 40 cm unutar mog posjeda s ogradom (manji problem, kojeg se jednostavno može riješiti - dogovor), te isto tako da T-com unutar mog posjeda (30-tak centimetara od međe) ima postavljen polutruli stup na kojem je telefonski kabel koji spaja dvije kuće u neposrednom susjedstvu! Očigledno je da se radi o povredi posjeda, međutim zanima me što napraviti u ovakvom slučaju? Ima li svrhe zahtijevati izmještenje stupa s obzirom o kome se radi? Zaboravih napomenut da kuća do sada nije bila useljena, te mi se čini da su radili što su htjeli! Unaprijed hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ogilvie odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. Svakako se obrati HT sa zahjevom uz predočenje svih dokumenata. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.