Bridget objavljeno: 3. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 3. prosinac 2007. Da li je moguće ne otvoriti bolovanje iako doktor utvrdi privremenu nesposobnost za rad? Naime, ukoliko je i poslodavcu i meni u interesu da ne otvorim bolovanje, a određena ozljeda me ne spriječava da radim nešto drugo kod istog poslodavca, da li mogu na posao i kakva je procedura u tom slučaju. Hvala svima koji odgovore Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. Ti si fenomen i po meni da je više takvih gotovo pa sam siguran da bi BDP drugačije izgledao no što sad izgleda. U tvom je slučaju procedura slijedeća: tvoj izabrani doktor dužan te je informirati o svim detaljima vezanim za ovo što si pitao, ilitiga vezano uz zdravstveno stanje i pluseve i minuseve koji ti se mogu dogoditi, a ti si to dužan poštovati. Ukoliko on procjeni da je bolje neko vrijeme zbog postupka liječenja ostati doma, onda to i učini. Dugoročno bi ovo moglo biti bolje rješenje i za tebe i za poslodavca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.