Jump to content

MOLIM POMOĆ!! - oduzimanje prednosti prolaska


frozen

Preporučene objave

pozdravljam sve i unaprijed zahvaljujem na odgovorima..

naime, imao sam prometnu nesreću u križanju sa semaforom. ja sam skretao lijevo i u mene se zabio gospodin koji je isao iz suprotnog smjera, nije mijenjao smjer kretanja. odmah sam priznao svoju krivnju. pošto su vozila bila na tramvajskim tračnicama, a nije bilo ozlijeđenih vozila smo maknuli u stranu, ali tek nakon što sam nazvao policiju, tj oni su mi rekli da tako postupimo. policija je dosla, napravila ocevid, zapisnik i sve ostalo.. no sto sad? znam da sam kriv i odmah sam i priznao. policajac mi kaze da me ocekuje kazna od 2000 kn+6 mjeseci oduzimanje vozacke dozvole. od policije sam dobio samo zapisnik o nesreći. sa drugim sudionikom nisam ispunio ni Europsko izvješće o nesreći, samo smo razmijenili podatke. ima li to kakve veze?

 

što da radim? trebam ili cekati poziv za sud? kako te stvari uopće idu? dolazi li mi kazna doma? kad ce mi oduzeti vozacku, ako hoce?

 

isplati li mi se pisati prigovor na tu kaznu? mogu li je izbjeci? mogu li mi bar smanjiti kaznu? ovisi li to o volji suca? što da radim? student sam. hoće li to uzeti u obzir?

 

k tome svemu sam i mladi vozac i vec sam 2 puta pisao prigovor no nisam ni jednom dobio nikakav odgovor na njih (jednom za voznju između 23-05 h, a drugi put za nepropisno parkiranje).. hoce li mi produziti trajanje probne vozacke?

 

MOLIM VAS za pomoc.. ne znam sto da radim..

 

unaprijed HVALA!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija