mali_od_batina objavljeno: 9. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 9. prosinac 2007. Pozdrav! Evo trenutno sam maturant u jednoj strukovnoj skoli i sada se pred mene postavlja pitanje nastavka obrazovanja posto nije izgledno da cu moci naci posao u tehnickoj struci. Izmedju nekoliko fakulteta zanimam se i za pravni (u zagrebu) .Pa ako biste bili tako dobri da mi date neke osnovne informacije o fakultetu? Koliko ih se uspije upisati svake godine? Koliko ih otprilike zavrsi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
suni odgovoreno: 9. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 9. prosinac 2007. Možeš li sjediti svaki dan nad knjigom i učiti 8 sati? I tako 6 godina? I želiš li nakon toga svega raditi za 5000 kuna? Ako ne - nemoj upisati pravo!!! Idi na ekonomiju. Nekada (prije 9 godina) se jako teško upisivalo, samo ljudi s peticama iz srednje i jako dobro riješenim prijemnim) i završavala je četvrtina od te ekipe. Ne znam kako je sada. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silvia odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. dobro su ti odgovorili ni u ludilu stvarno ako to jako želiš!!!ako ti se da provoditi dane u učenju i to po 12h na dan i to 7-8 god kod mene u rijeci bio je prosjek studiranja 7, 5god pa ako želiš izvoli uživaj ja ti preporučujem da upišeš bilo što drugo osim prava jer će morati učiti cijeli život pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. Prva postaja: www.pravo.hr Druga postaja: Dolac Treca postaja: najgornji nivo - potraziti pripadnika jedne nac. manjine koji prodaje zenske gace, kvacice i gillete. Cetvrta postaj: vratiti se kuci i uportibiti zilete. Kazu da su vene dosta osjetljive na njih. Kapisi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sizif odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. Bože sačuvaj, kakav izljev gorčine, jada i čemera! Ljudi će dobiti dojam da su pravnici hrpa isfrustriranih dvonožaca koji su se upisom na pravni fakultet zauvijek obilježili kao gomila jadnih i nesretnih pojedinaca. Ovo o učenju 12h na dan u trajanju 7-8 godina je potpuna debilana. Tko toliko mora učiti pravo sigurno nije za njega i to sigurno nije prosjek po kojem se završava ovaj faks. Ili to samo nastojite obeshrabriti potencijalnu buduću konkurenciju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mali_od_batina odgovoreno: 10. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. Ne brini Sizife. I kod foruma sto se ticu ostalih fakulteta nisu mi bili bas naklonjeni Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marin7 odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. ...ako te zanima, ako te privlaci pravo kao disciplina...ako ti je zanimljivo kada slusas ili gledas odredjene pravne diskusije...ako ti je draze od drugih...ekon....kemije...medicine...elektroteh.... ...onde upisi i nemoj slusati lose savjete...bitno je da te privlaci...barem malo, onda je to to.... ...a uciti ces morati svugdje negdje vise, negdje manje to stoji...veze ce ti trebati svugdje za sve u svakoj struci...uspjeh ces poluciti u karijeri sukladno spletu svih tih okolnosti ili pak neces.... ...ali na kraju svega vecina pravnika ipak voli sto su bas pravnici... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. ovo me na mene posjeca. ja sam se dvoumila između prava i politologije ( i likovne akademije ) i onda sam otisla na politologiju i tamo birala samo pravne predmete od opceg do europskog prava kod prof. pađena... i sad razmisljam o postdiplomskom na pravu... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. Ma, upiši... I završi.. Ak zbog ničeg drugog, karijera na legalisu ti je osigurana..! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. Odmah te uzmemo za modera Studentskog kutka! Nego, dajte ljudi shvatite kad se salimo... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poopsy odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. a čuj nije da se baš toliko ubijaš od učenja (bar ja nisam), uostalom i zabave (čitaj pijanke) su bile poprilično dobre. Meni nije baš bilo napeto upisati pravo, bil ami je druga opcija, i jednostavno sam to kad sam počela raditi zavoljela i našla se totalno u tome. Prve dvije godine pogotovo nisu zanimljive nešto. A što se plaće tiče, čuj ima svakakvih poslodavaca, ja sam imala sreću pa su mi bili super. Ali svakakvih poslodavaca ima i da završiš ekonomiju i građevinu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
raiderdado odgovoreno: 12. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2007. Moj savjet nemoj , ni u ludilu da nakon 4 godine pakla vidis da si tek u 5 krugu pakla i da ti dođe da sve napustis i DA SE ZAPITAS sta mi je ovo trebalo ......... ali ako imas volje i podrsku obitelji samo naprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mali_od_batina odgovoreno: 13. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. Znaci, svi ste u nekom trenutku pozalili sto ste uopce prismrdili pravu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 13. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. notarica je napisao: Ma, upiši... I završi.. Ak zbog ničeg drugog, karijera na legalisu ti je osigurana..! a koliko se to placa? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
biro1 odgovoreno: 19. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2007. Ma mali, stogod da upises morat ces puuuno uciti.Ako te pravo privlaci, upisi i ne slusaj druge, jer bolje se sada malo vise potruditi i zavrsiti ono sto zelis raditi nego za 4-5 god. zavrsiti neki drugi faks i onda shvatiti da cijeli zivot trebas raditi ono sto ne zelis! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 19. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2007. darla_ je napisao: a koliko se to placa? A ne bas puno... placa dvocifrena, sluzbeni mobitel, laptop i auto, sistematski pregled, godisnji 90 dana, zivotno osiguranje, apatrman na moru i jedrilica na koristenje... tak... da se pomalo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 19. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2007. darla_ je napisao: notarica je napisao: Ma, upiši... I završi.. Ak zbog ničeg drugog, karijera na legalisu ti je osigurana..! a koliko se to placa? A Bog će ti platiti..! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.