Jump to content

Famozni VIP-kamata, na kamatu..eto ti ovrhe

fenix29

Preporučene objave

U 5. mj. 2007. god. u Vipu uzimam internet karticu za 1 kn, kao povoljno za studente. Ispostavilo se nakon 2 mj. da je to strašno skupo i prestajem koristiti njihove usluge, vraćam im karticu te plaćam 2 računa. Moj dug (samo pretplata) je bio 600 kn, sada je 9 000 kn, ako ne i više. U petak dobivam obavjest da se hitno javim Općinskom sudu radi ovrhe. Nemam ništa, od nekretnina ili pokretnina, prebivalište mi je prijavljeno kod oćuha (nemamo isto prezime) i sada, oni će meni doći popisati imovinu (koja nije moja)??Pa zar je moguće da sud u ime Vipa zapljani mom oćuhu stan, tv, kuhinju ili šta god. Na sudu me nisu htjeli primiti jer nije bilo ovrhovoditelja, rade na terenu! Nitko mi nezna ništa reći..Jeli moguće ikako doći do zastare ili da odradim za opće dobro. Po ovome ispada da sam nekome jako stala na žulj kada im je trebalo tako brzo da dođe do ovoga! Šta da radim? :-o

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija