peco objavljeno: 11. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 11. prosinac 2007. Prije 16 godina mi je vraćena radna knjižica bez pismenog obrazloženja o razlogu otkaza. Ista firma još uvjek funkcionira na isti način kao i prije i dalje zapošlaje radnike. Treba mi dobar odvjetnik koji bi se uhvatio u koštac s tim gigantom. I dali ih još uvjek mogu utužit za bezrazložni otkaz. Ustvari po zakonu ispada kako mi je rečeno da ja uopće nisam dobio otkaz pošto mi nije pismeno uručen. Upomoć !!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 11. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. Jedino me ono zanima, dal nas ovdje zahebavaš (zafrkavaš, pardon) ili stvarno misliš ovo ozbiljno? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
peco odgovoreno: 11. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. NE ZEZAM SE ozbiljna stvar ako mi možeš pomoć ili povezat s nekim bit ću ti zahvalan. U vrijeme kad sam dobi otkaz bez ikakvog obrazloženja je bilo ratno vrijeme ja sam ima 22 godine, između dvi mobilizacije i nisam baš o tom vodi računa. Bitno mi je bila glava na ramenu. A neki dan čitam da otkaz koji je dobiven bez pisanog oblika s obrazloženjem da nije valjan , a ja nikad nisam dobio nikakav pisani oblik, a knjizicu sam dobi nakon 1 mj. tj iša sam osobno po nju. Ništa nikad nisam potpisa. Pomozi mi firma je jaka i nije mjenjala vlasničku strukturu.NE ZEZAM SE Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lajavica odgovoreno: 11. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. ZASTARA IZ RADNIH ODNOSA JE 3 GODINE!!!!!!!!!!!!! Definitivno si na vrijeme zatražio pomoć Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
peco odgovoreno: 11. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. Zanima me od kada nastupa zastara od 3 godine. dali od dana kada mi je zaključena knjižica ili od kada mi se pismeno uruči otkaz. Stvar je u tome da sam dobi bez ikakvog pismenog ili usmenog obrazloženja. Daj mi molim te čl. zakona po kojemu se vide zastare. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 11. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. Dali si u međuvremenu i zemlju napuštao . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
peco odgovoreno: 11. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. Jesam u više navrata u vezi posla tj. egzistencije Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
peco odgovoreno: 11. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. PO ovom članu ispada Članak 111. (1) Otkaz mora imati pisani oblik. (2) Poslodavac mora u pisanom obliku obrazložiti otkaz. (3) Otkaz se mora dostaviti osobi kojoj se otkazuje. (4) Otkazni rok počinje teći od dana dostave otkaza. daj mi nekog dobrog odvjetnika koji bi se ovim zabavio ja ću platit troškove a on-a neka vidi dali se isplati Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.