sanpej objavljeno: 11. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 11. prosinac 2007. Danas sam nazvala poreznu s obzirom da nisam dobila povrat poreza !!! I dobijem informaciju da je s prijavom s ok , ali se ceka uplata poslodavca ( pretpostavljam poreza ) i dok on to ne izvrši ne mogu ništa dobiti !!! Što mi je činiti, da li poslodavca država prisiljava to uplatiti ili to sve kasni i ne bude nikad ???? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ani2 odgovoreno: 11. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. Ako nije uplatio do sada vjerojatno neće nikad, a vi ne možete dobiti povrat poreza ako taj porez nije uplaćen. Pitanje je sada kako je vama posldoavac mogao izdati IP obrazac sa pregledom uplata poreza koji nije plaćen i zašto nije izvršena kontrola uplata prilikom isplate neto plaće? Ili vam je možda neto plaća isplaćena na ruku? btw pitatjte poslodavca kad planira uplatiti porez? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sanpej odgovoreno: 11. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. Uredno sam dobila poreznu karticu mislim da je sve proknjiženo !!! Plaća išla preko banke ( naime radi se o 2 i pol mjeseca u 2006 godini onda sam išla na porodiljni !!! )A državi znaci da on uplati ili je to uredjeno da nitko nemora plaćati i nikom ništa !!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ani2 odgovoreno: 11. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. Naravno da državi znači uplata bez obzira što će to na kraju vratiti vama. Ovjde se očito radi o poslodavcu koji ne izvršava svoje obveze prema zakonu. Za to postoje kaznene odredbe no zato to je zadužen porezni nadzor. Da li ste provjerili u poslodavca da li je to plaćeno? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sanpej odgovoreno: 11. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. Saznah detalje pa ćemo vidjeti !!! Zvala sam svog referenta u poreznoj da me izbjesti o kojem i kolikom je dugu riječ ! Naime radi se da nije plaćao porez i doprinose , te da je blokiran od veljače07 g. Ali kad je išao dublje vidjeti dug i ostalo ustanovilo se da je u travnju sve podmirio i da je odblokiran međutim nitko nije javio da je uplata napravljena ( obavjestio poreznu !!!) Tako da sam ja nazvala poreznu ( njihovog referenta) i javila mu informaciju o deblokadi . Njihov referent je rekao da će sutra to srediti !!! Tako da se ja sad nadam skoro novcima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.