reboniche objavljeno: 12. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 12. prosinac 2007. Lijepo molim ako mi netko može dati info o zastari duga za porezni dug za d.. - čitam svugdje da je apsolutna zastara nakon 6 godina (ili nešto slično)... ali kaj ako sam u međuvremenu zaprimio rješenje o dugu od poreznog inspektora, da li zastara tada se prekida ,napominjem da nije nikakva uplata niti ovrha prema poreznoj išla, već sam samo primio rješenje o dugu koje sam potpisao ?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
scampy odgovoreno: 13. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. relativna zastara poreznih obveza je je 3 god. ali je prekida svaka radnja(poziv, opomena i sl.) dok je apsolutna zastara 6 god. nakon koje porezna nama pravo na nikakova potraživanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
reboniche odgovoreno: 13. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. hvala na odgovoru! po tome zastara ne može nastupiti nikada, sve dokle porezna šalje opomene?!? čemu onda opće postoji termin "zastara"? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kazimir odgovoreno: 13. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. Ako je postupak u tijeku nema zastare.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.