smotanobrlacen objavljeno: 13. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 13. prosinac 2007. Spremam se napisti prijedlog za . Pojedinačni ispravan postupak u zemljišnim knjigama Molim nekoga "uvod" jer ostalo znam ( popisati rješenja, dokaze itd...) Hitno molim - ima li netko iskustava ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 13. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. Smotani, nemoj se naljutiti ali... ja bih operirala gangrenu zuba prijatelju. Ako mozes samo uvodnih par naputaka jer ono s klijestima dalje znam. Hitno je! Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
smotanobrlacen odgovoreno: 13. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. zašto bih trebao i za to plaćati extra? pojedinačan ispravak postupka se može: 1. kroza parnični postupak- podnošenjem tužbe parničnom sudu 2. zemljišno-knjižni postupak -podnošenjem prijedloga za ispravni postupak Ovaj drugi se malo primjenjuje a kraći je , jednostavniji i manje košta !!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 13. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. Odustajem. Osim toga, vidis da znas i sam. Sretno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
smotanobrlacen odgovoreno: 13. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. pa samo molim uvod- špranca bi trebala postojati na Zemljišno knjižnom.Kao što postoji na oglasnoj ploči u čekaonici na sudu kako da napišeš prijedlog za upis vlasništva- isto špranca. Pomozite- zato služi forum ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 13. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. Ne forum za to ne sluzi. Procitajte pravila Legalis.hr foruma i uvjete koristenja pa cete vidjeti da mi ne sastatavljamo podneske za stranke vec da se time bave odvjetnici. Bas nam se i ne krsi zakon radi toga. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.