Jump to content

Tražim stvarnu pomoć


anonimno

Preporučene objave

Čitam ove nebuloze s tatom dva sina, a kako sam pokušavam dobiti skrbništvo nad djetetom, pitam se kuda sve ovo vodi i zašto otac ne može dobiti dijete. Iskreno i ja sam doživio i mogu dokazati pristranost djelatnika CSS i njihovu neprofesionalnost. Zanima me zašto majka koja ima dijagnosticiranu emotivnu labilnost, neurozu i kojoj je bilo savjetovano dodatno psihološko savjetovanje uživa zaštitu djelatnika CSS. Znam da je majka potrebna djetetu, ali ako je otac kvalitetniji roditelj, ne vidim problem zašto ne bi mogao dobiti skrbništvo

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vi vjerojatno niste u istoj situaciji kao tata_dva_sina. On naime, ima dijagnosticiranu psihičku bolest, koju niječe, ne pije propisane lijekove, a ne želi ni dokazati da mu zaista nisu potrebni pregledom i psih. vještačenjem. Dakle, ako niste u takvoj situaciji, namate se čega bojati od strane djelatnika Centara za soc. skrb i na kulturan način dokažite da ste zaista bolji roditelj! Ako i ne uspijete od prve, naročito ako je dijete malo, uvijek možete pokušati ponovo-tražiti promjenu odluke o skrbništvu, sa novim dokazima zašto ste Vi bolji od majke. Centi nisu baš uvijek naklonjeni majkama, naročito bez razloga kao što je zlostavljnje nad njom i sl.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dakle, ako niste u takvoj situaciji, namate se čega bojati od strane djelatnika Centara za soc. skrb i na kulturan način dokažite da ste zaista bolji roditelj!

 

Nemojte se uvrijediti, ja nisam tata dva sina, ali ovo je jedna od najvećih iluzija (ako ne i gluposti!) koju sam ikad pročitao! Ja već sedam mjeseci pokušavam na najkulturniji i najciviliziraniji način pokušati dokazati šta je bolje za moju ćerku, KOJA I SAMA ODBIJA BITI KOD MAJKE, a CZSS uz pomoć moje bivše samo prave od mene sve veću i veću budalu! Uključujući tu i Polikliniku za zaštitu djece! NJIH zaobiđite po svaku cijenu, jer su vrlo neetični, neprofesionalni i VRLO PODLOŽNI vezama, a o pristranosti da ne govorimo! NE MOŽE SE DOKAZATI NI NA KOJI NAČIN DA STE DOBAR OTAC U OVOJ DRŽAVI! Možda ću vam i ja zvučati kao tata dva sina, ali stvari koje sam preživjeo od Centara i Poliklinike ponekad me navode na pomisao da te institucije same proizvode negativce i agresivce, svojim postupcima, NEVJEROJATNOM PRISTRANOŠĆU, i nepravdom koju provode! A i ja mogu dokazati da ih je, pri tom, NAJMANJE BRIGA KO DJETETU MOŽE PRUŽITI VIŠE, ŠTA JE BOLJE ZA DJETE! Zar vam ne govori dovoljno činjenica da se majkama u 100% slučajeva automatski dodjeljuju djeca, a očevi koji su se borili za svoju djecu prolaze nevjerojatne provjere, vještačenja i torture od institucija, i to sve traje po 5-6 GODINA!

Na kraju jedno VAŽNO pitanje, potaknuto još jednom vašom utopističkom konstatacijom:

 

uvijek možete pokušati ponovo-tražiti promjenu odluke o skrbništvu, sa novim dokazima zašto ste Vi bolji od majke. Centi nisu baš uvijek naklonjeni majkama, naročito bez razloga kao što je zlostavljnje nad njom i sl.

 

1. ZAŠTO NI JEDNA MAJKA NE MORA PODNIJETI NIKAKVE DOKAZE ZAŠTO JE ONA BOLJA OD OCA?

2. ZAŠTO MAJKE NE MORAJU PODNIJETI NI JEDAN DOKAZ, NEGO SAMO IZJAVITI DA SU ZLOSTAVLJANE?

 

Ponovo se ispričavam moderatorima, znam da su već upozoravali na čisto pravnu stranu ovog foruma, ali mislim da ovakvi suhoparni, idealistički savjeti nikom ne koriste, makar dolazili od najvećih stručnjaka. Mislim da je i ovaj čovijek koji traži POMOĆ zaslužio malo realnije stanje stvari od, zašto ne, nekog ko nije pravni stručnjak, ali se u potpunosti držao procedure i prošao sedam mjeseci torture institucja sa poraznim rezultatom. Ako ništa drugo, ja zbog prirode posla, SVAKE GODINE prolazim liječnički, već 21 godinu, uključujući i psihologa i psihijatra, a jedino su CZSS i Poliklinika došli do zaključka da nisam baš psihički zdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma nisam u situaciji kao tata dva sina, nego u situaciji njegove žene jer me moja supruga konstantno vrijeđa, ucjenjuje i prijeti mi, dolazi mi u stan i provocira me da joj nešto napravim, a kako u tome ne uspijeva, podiže nebulozne kaznene prijave protiv mene pa dolazi s njima prijeti mi, pa ih povlači pa opet dolazi k meni i govori da je pokazala dobru volju te da pristanem na sve njene uvjete. Ima vrlo jaku vezu u CSS, te mi prijeti da nikada neću vidjeti djete, a kada dođemo u centar glumi žrtvu i prića kako ja zlostavljam i nju i dijete

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ima ih mnogo (bez obzira o spolu ) koji igraju ovakve prljave igre. Koji pokušavaju plačem i isprikama izmanipulirati osobu koju " kao vole", a sebe pred drugim ljudima prikazivati kao žrtvu. Naročito pred nepoznatim ljudima. A koji bi Vam savjet čovjek dao?

Možete igrati "igru ovoga svijeta", pa snimiti suprugu ( bez njenog znanja). To nema vrijednosti na sudu, ali Soc. službe bi mogle sagledati i pravu sliku te dvolične osobe.

Ili se pouzdati u drugu pomoć...

(Izaija 54:17)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Upravo se izjavili da ste čuli ili bili svjedok postupaka tipičnih za BPD...(ima ih 3 % u općoj populaciji, a od toga je 75 % žena ) Istina....takve osobe ne poznaju ljubav, u bilo kojem smislu,.....jer prvenstveno imaju loše mišljenje o sebi..., a ko ne voli sebe ne može voljeti ni druge.

 

Potreba vođenja dnevnika i zapisivanja tko je što i kada rekao je klasični savjet za osobe koje su u bliskom odnosu s osobom koja ima BPD...

 

nažalost zaslijepljenim i indoktriniranim osobama iz CZSR ni takve stvari obično nisu dovoljne....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Potreba vođenja dnevnika i zapisivanja tko je što i kada rekao...

Vi očito to radite. Vi ste očito osoba sa takvim ili sličnim problemima.

Normalni ljudi u normalnom životu to ne rade, nego pokušavaju živjeti...

Kakvo vi imate mišljenje o sebi?

Svi ovdje znamo da mrzite sve druge, naročito žene; a vaše mišljenje o samom sebi?

Ja ću vam reći: Vi imate to loše mišljenje o sebi koje ste zamaskirali ogromnom količinom prenapuhanosti svoje vlastite narcisoidne ličnosti.

I ostavite ove ljude više na miru, da pokušaju naći odgovore i rješenja za svoje probleme. Vi nas samo iritirate svojim pročitanim i napamet naučenim dijelovima jedne jedine pročitane knjige i dajete dijagnoze za sve žene ovog svijeta.

Vi ste nitko i ništa, a najmanje liječnik koji može i smije postavljati dijagnoze!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija