vackon objavljeno: 16. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 16. prosinac 2007. Molim za pomoć! Dao sam sporazumni raskid ugovora o radu sa prjedlogom otkaznog roka od 20-tak dana koji mi je poslodavac potpisao i stavio štambilj. Jel to znači da se slaže sa mojim prjedlogom ili moram čekati njegov prjedlog sporazuma? I šta se događa ako mi poslodavac traži da budem puni otkazni rok a meni visi drugi posao jer bi trebao početi raditi na novom poslu nakon isteka ovih 20-tak dana? Jel imate kakav prjedlog kako se dogovoriti jer mi je poslodavac...hm,nije prilagodljiv,u najblažem obliku riječi...hvala vam unaprjed ekipo! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marin7 odgovoreno: 17. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2007. ...ako je poslodavac potpisao i stavio zig na tvoj prijedlog sporazumnog raskida i slozio se s tim cinom s uvjetima istog onda je to kraj.... ...radni odnos ti prestaje s istekom istog i ne moze traziti druge uvjete, rokove ili ista tako... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomacsoon odgovoreno: 17. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2007. ako je potpisano i ovjereno od poslodavca, a potpisano i od Vas, onda je to to...nedajte se uvući u mašinu i potpisati bilo kakav drugi akt ili sporazum kojim bi drugačije uredili odnose... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.