Lora1 objavljeno: 17. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 17. prosinac 2007. Ako netko izlazi u siječnju nek se javi, da malo izmijenimo iskustva. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Katarina80 odgovoreno: 17. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2007. Ja sam na programu 10-12.01.2008.g., nije blizu ali ni daleko. Kad ti ideš? Poz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lora1 odgovoreno: 17. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2007. To je u stvari rok u prosincu, ja sam se prijavila za slušanje 10. siječnja. Još ne znam kad sam, prijavila sam ispit krajem studenog, nadam se da ću biti na samom kraju siječnja. Kako inače ide učenje? Koliko dnevno učiš? Hoćeš li učiti i npr. na Badnjak i Novu Godinu? Ja nekad mogu učiti skoro cijeli dan a nekad jedva uspijem i dva sata biti za knjigom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nikica odgovoreno: 17. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2007. izlazim na ispit 07.-09.01. nije baš da me je nešto pretjerano strah, išla sam slušati jednom, znam dosta ljudi koji su položili, učim već sto godina. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Katarina80 odgovoreno: 17. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2007. Učenje ide i ne ide. Nekad cijeli dan učim ali nekad baš ništa ne ide, a valjda je to normalno. Da sam uzela male zakone za učenje prije nego što sam otišla na učenje sad ne bih imala problema. Naravno da učim i za Badnjak, Božić i Novu godinu. Nije mi baš da riskiram zbog tih blagdana 6 mjeseci zbog pada. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lora1 odgovoreno: 17. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2007. Što to znači da učiš sto godina? Ja učim od 15.10., učila sam i nešto prije, ali to nije bilo neko učenje, više čitanje. Ja još neznam kad izlazim, nadam se krajem siječnja. Što ti je bilo najgore za učit? Meni je trenutno najgore KPP, dosta je sitničavo pa brzo zaboravljam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lora1 odgovoreno: 17. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2007. Tako sam i ja mislila, iako vjerojatno neću učiti punim tempom. Ispit sam slušala 3 puta i ne čini mi se tako grozno, iako puno zavisi koju komisiju imaš. Zadnji put sam slušala Novosela i nije mi se baš svidio, dosta je bio neugodan, iako čitam na Legalisu da je to za njega normalno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nikica odgovoreno: 17. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2007. da učim sto godina znači da sam počela negdje prije godinu i nešto, pa krenem i stanem, ali ide nekako. sad još trebam samo ponoviti. ali ja nisam dobila slobodno ni jedan jedini dan za učenje, dobit ću samo tri dana prije ispita... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nikica odgovoreno: 17. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2007. najgore mi je trgovačko, ni na faksu mi nije bilo drago, a i ne bavim se time, sva sreća da ne pitaju to baš previše Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lora1 odgovoreno: 17. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2007. To je stvarno koma, ne znam kako bi učila da moram raditi, svaka čast! Šta radiš u odvjetničkom uredu? Stvarno su kreteni ako ti nisu dali slobodno ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mika8 odgovoreno: 21. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2007. Pridružujem se! Također izlazim u siječnju, po mogućnosti na kraju. Nakon silnih priča o učenju 10 sati na dan, drago mi je čuti da još netko uspije skupiti svega par sati na dan kao i ja. Po čemu učite? Ja još od faksa imam fobju da mi nikad nije dovoljno široko, a opet ovdje ima toliko toga da širina nije opcija. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dillinger odgovoreno: 21. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2007. cjenjeni kolege,molim da mi posaljete primjerke presuda ako ih imate... ja se naime spremam sada ici na ucenje... mail je chege55@hotmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lora1 odgovoreno: 21. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2007. Ja sam nešto išla u širinu a neke stvari sam učila iz skripti. Međutim i ono što sam prvi put sve prolazila sad kad ponavljam (npr, Klarića), vidim da ne mogu sve popamtiti pa dosta toga izbacujem, bitno mi je da mi je kostur gradiva u glavi a detalje utrpavam koliko ide, ako ne mogu zapamtiti idem dalje jer nemam vremena toliko ponavljati i utvrđivati. Puno toga ovisi kakvu imaš komisiju, slušala sam tri puta i mislim da je to najbitnije od svega - dobra komisija!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hrvoje2 odgovoreno: 2. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2008. katarina80 ja isto idem 10-12.01 kako napreduje učenje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lora1 odgovoreno: 7. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 7. siječanj 2008. Nek se javi netko tko ide na ispit 22.01. (usmeni).! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mika8 odgovoreno: 11. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2008. Ja sam na usmenom 31. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
majica odgovoreno: 11. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2008. Ja sam isto na usmenom 31. Kako si spremio gradivo? Meni jos sve lebdi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ele odgovoreno: 11. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2008. Ljudi, koliko ste unaprijed dobili rjesenja? Posebice vi, koji ste na rasporedu 31? Koliko im obicno treba? Hvala, pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
parlov odgovoreno: 12. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2008. ja sam na usmenom 29.01, a sa suda su mi javili da sam dobila rješenje 28.12. - znači mjesec dana prije usmenog (u mom slučaju). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lora1 odgovoreno: 12. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2008. ja sam 22.01., iako sam tražila da me stave na kraj roka, nisam imala sreću. Što se tiče gradiva, sve ću uspjet ponoviti ali sve brzo i zaboravljam, kpp sam ponavljala prije 10tak dana i opet sam zaboravila a nemam ga kud sad ugurati. Neki mi govore da će mi sve sjesti ali meni se to još nije dogodilo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tupko odgovoreno: 12. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2008. Ja mislim da je meni sve sjelo.....ali na stolicu iza mene ....ispred mene ....sa strane mene ali nikako u moj mozak! 25.-tog mi je usmeni Drage kolege moooooooooooolim Vas objavite pitanja kad završite sa mukom zvanom usmeni jer neki žive u nadi zahvaljujući pitanjima. Pogotovo kada niste iz Zagreba pa svaki odlazak u Zagreb košta...i košta...i košta.... I zamislite padnete?????? a to opet košta i košta i košta...... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lora1 odgovoreno: 12. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2008. Stvarno već dugo nije nitko ništa objavio a oviha dana su bili ispiti, budite malo kolegijalni. Kad se nadate objavi komisije? Mislim da prije 15.01. nema šanse Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tupko odgovoreno: 12. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2008. Postala sam ovisna o stranici Ministarstva....a oni ništa....Zar je to takva frka objavit??? Nadam se da će do 15-og objavit Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tara0 odgovoreno: 19. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. siječanj 2008. Evo ja sam bila na slušanju sada 15.01. i mogu reći da se nema ništa za objaviti jer su sva pitanja već objavljena. Nisu pitali baš ništa novo. I ja sam inače prijavila za drugi mjesec i čekam da mi jave kada sam na rasporedu. Nemojte se bedirati. Stvarno su korektni ispitivači (bili su Garačićka, Jug, Knežević, Lovrić i Đurović). Moj savjet da barem pročitate pitanja od Garačićke i Vičića u slučaju ako vam se promijeni komisjia. To se sada dogodilo i došla Garačićka umjesto Čuleta, pa je malo nastala pomutnja. Ništa ona ne pita izvan pameti, ali je dobro da bar pročitate pitanja, ako ikako stignete, da vam se ne bi dogodilo da ne znate. Kažem - nije to ništa strašno samo je mali zahtjevnija od odstalih ispitivača. A oni koji znaju da ih ona pita, samo polako i pazite na terminoligiju. Ne voli inprovizacije i obaveno nužna obrana, krajnja nužda, produljeno kd, stjecaj. To ne zaobilazi. Sretno svima! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
parlov odgovoreno: 22. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. siječanj 2008. zna li itko kako je bilo ova dva dana na roku? molim vas javljajte se radi nas koji brojimo vrlo, vrlo sitno... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Liva odgovoreno: 22. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. siječanj 2008. evo ja sam bas danas slusala. odgovarala je jedna cura, svi ostali su odustali (jos i prije pismenog, ako sam dobro shvatila). cura je prosla, svaka joj cast jer sigurno nije lako kad odgovaras sam i 100% pozornosti je na tebi citava 3 sata. komisija: miletic, garacic, buljan, ivanisevic i gagro. svi su pitali standardna pitanja i nisam primijetili zaista nista neobicno. bili su vrlo korektni, ostavljali su kolegici dosta vremena da odgovori, da se prisjeti ako se zablokirala i sl. sretno svima koji izlaze u iducim danima! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.