kol objavljeno: 21. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 21. prosinac 2007. Molim za odgovor na pitanje. Budući da sam na otkaznom roku (istječe mi 25.03.08.) da li mi je poslodavac obvezan omogućiti korištenje godišnjeg odmora za 2007. godinu ( ostalo mi je 18 dana). Napominjem da znam da korištenje godišnjeg odmora produžuje otkazni rok. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lajavica odgovoreno: 22. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 22. prosinac 2007. Dužan vam je omogućiti korištenje godišnjeg odmora i u pravu ste da isto odlaže okazni rok. Ujedno, uđete li 01.01. 2008 u radni odnos, tada imate pravo na cijeli godišnji odmor u 2008 (dovoljan je jedan radni dan 2008) Međutim, poslodavac vam može izdati potvrdu da niste iskoristili go i da na isti imate pravo kod drugog poslodavca, ali ta vam potvrda vrijedi kod drugog poslodavca samo ako ne bude između 2 poslodavca prekid radnog odnosa duži od 8 dana Lijep pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.