Pikacu objavljeno: 24. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 24. prosinac 2007. radim u trgovini,danas(24.12.2007)mi je rečeno da se radi za badnjak do 20h,a sutra za Božić od 12-23h tražila sam od firme pismeno očitovanje o radnom vremenu rekli su mi da ga nemogu dobit,ali ako sutra(25.12.2007)ne otvorim trgovinu imam 15 dana otkazni rok! Zovem inspekciju rada tamo se nitko ne javlja!Dali se mora imati posebna dozvola za rad na državne blagdane ili mi trgovci moramo raditi kako se poslodavcu sprdne??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 24. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 24. prosinac 2007. Očito da moraš raditi kak se tvom poslodavcu sprdne. btw: ne misliš valjda da će ti se itko javiti na ovaj broj koji veliš da zoveš, oni su sada negdje drugdje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
triax2 odgovoreno: 24. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 24. prosinac 2007. Ukoliko radite u Zagrebu ovdje možete naći informacije: http://www.zagreb.hr/dokument.nsf/VPD/D793199ECAB7D59BC1256A16004C8FD1?OpenDocument Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.