dobarmali objavljeno: 24. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 24. prosinac 2007. Stajao sam na semaforu i tip se zabio u mene. Bila je policija, uzela zapisnik i to je to. Zanima me gdje mogu ić na pregled jer imam ozljede ruke( boli me i poplavila je) i vrata, koji me također boli! Koliko imam vremena do obavim taj pregled i gdje da ga obavim?? Molio bih da mi što prije netko odgovori da to obavim dok je vrijeme! Hvala! Ugodni vam blagdani! I nemojte ić na cestu ako nemorate jer je KAOS!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 24. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 24. prosinac 2007. A kaj čekaš, idi ODMAH u najbliži Dom zdravlja službu hitne medicinske pomoći. Opće ne kužim smisao pitanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dobarmali odgovoreno: 24. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 24. prosinac 2007. Pa nebum umro od tih ozljeda, nije niš strašno!! Smisao pitanja je da kada sam već imao prometnu na badnjak i proveo 3 sata na cesti čekajući policiju koliko imam vremena da odem na taj pregled tek tolko da izvučem neke koristi iz te cijele nezgode!! Da dobijem neku naknadu za ozljede ... Pogađate, baš mi se nejde danas na pregled ak nije neophodno! Rađe bi dočekao Božić s obitelji i prijeteljima, nego čekajući pregled u nekom domu zdravlja!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 24. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 24. prosinac 2007. Pusti sad koristi, odi do doktora nek se obave pregledi koji se trebaju obavitii (prije nego cijeli poplaviš) a s time u svezi glede će se i kasnije razvijati stvari, koje su ti očito sad vrlo bitne, al eto ne bio išao na pregled. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
qwer odgovoreno: 29. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 29. prosinac 2007. Eto problema, jer mislim da se pregled mora obaviti u roku od 48 sati, a ne čekati danima jer to izaziva sumnju da ste imali naknadnu ozljedu koja uopće nije u vezi s prometnom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.