Maja82 objavljeno: 24. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 24. prosinac 2007. Danas sam razgovarala s tipom iz Odjela za DSI, kaže da su ovo rokovi za 1. mjesec. Majko mila, strah me da me ovi moji ne prijave odmah počekom mjeseca pa da me zakači ovaj rok 24/25, a sve mi se čini da hoće.... Mamaaaaaa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PIXY odgovoreno: 27. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2007. hej, a zna li tko, ako ti je rok za položit 14 mjeseci, a padnes jedan dio ispita i zbog toga prekoračis rok, jel to ima veze velike ili se računa samo prijava tj, onaj datum kad si prijavio.... neupućen sam, help, pliiiz.... THNX Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maja82 odgovoreno: 27. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2007. Treba pogledat Uredbu o polaganju, ali ako to ima ikakve veze s čl. 60 Zakona o drž. služb. onda je ok, jer je važno da je prijava pravodobno podnesena! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 27. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2007. O vidim da se Službenički štrebaju sve u 16! to sigurno prolaziš Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maja82 odgovoreno: 31. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 31. prosinac 2007. Je, je i ti bi da ti je Zakon bio na stolu dok sam ti pisala reply :cita: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.