THENAME objavljeno: 29. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 29. prosinac 2007. MOLIM DA MI NETKO OBJASNI AKO MI ODLUĆE NE PRODUŽITI UGOVOR O RADU NAKON TOČNO 6 MJESECI 1.6 - 31.12. DALI IMAM PRAVO NA PLAČENI GODIŠNJI U ISTOJ TVRTCI AKO NE PRONAĐEM NOVI POSAO U ROKU OD 8 DANA? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZastoJa odgovoreno: 31. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 31. prosinac 2007. Usuđujem se primijetiti da to nije 6 nego 7 mjeseci rada. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
THENAME odgovoreno: 2. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2008. Imaš pravo hvala ti... uspio sam istjerati svoje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lajavica odgovoreno: 2. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2008. Stekao si pravo godišnji odmor i na njega svakako imaš pravo!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bumbo odgovoreno: 7. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. siječanj 2008. Lajavica je dala pomalo površan odgovor! Istina je da ste stekli pravo na godišnji odmor, ali pitanje je kada g. odmor konzumirati, ako ugovor istiće 31.12.2007. godine??? Ispravan odgovor bi bio - imate pravo na godišnji odmor, ali ga ne možete koristiti, ukoliko prestanete biti u radnom odnosu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.