babin objavljeno: 30. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 30. prosinac 2007. nemam vozačku dozvolu....bježo sam od policije...i na kraju sam se zabio u ogradu...maloljetan sam...kakve su sankcije???????? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Vujca odgovoreno: 31. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 31. prosinac 2007. kao prvo bok,imao je moj prijatelj takvu situaciju prošao je sa zabranom polaganja B-kategorije 2 godine Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 31. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 31. prosinac 2007. Kazna za upravljanje motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje ti je minimalno 2000 kuna(član 216 st. 6 zspc-a)+ još tolko ak si napravio prometnu nezgodu(član 294,st.1),s tim da te još vlasnik ograde može tužiti za nadoknadu štete na ogradi... I to je najminimalnije,s obzirom na okolnosti čeka te još dosta toga... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 1. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. siječanj 2008. Pošto je maloljetnik kazne će biti vjerojatno nešto manje. Međutim ako sud utvrdi da mu je otac ili netko drugi dopustio upravljanje vozilom, onda i njega očekuje nemala kazna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.