Grohotni objavljeno: 31. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 31. prosinac 2007. trenutacno sam zaposlen kod obrtnika placu koju dobivam je oko 5000 kako kada, imam kredit (1500-1800 kn) (zivotno osiguranje 550kn)te zivim sam u stanu. Zadnju placu koju sam dobio je bila za 9 mjesec ove godine, a razmak izmedju prijasnjih placa je znao biti oko 40-45 dana.Zanima me dali imam pravo na socijalnu pomoc ili na bilo kakvu pomoc jer je vise sramotno da ni za bozic ni novu godinu nisam vidio lipe niti me je tko upitao dali imam sta za jesti.....? Hvala unaprijed.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 1. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. siječanj 2008. Nažalost, mislim da nemaš pravo na socijalnu pomoć, ni za pomoć bilo koje druge vrste, osim pomoći odvjetnika koji bi sve to skupa mogao utužiti, sa nadoknadom štete koju nesumljivo trpiš. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Grohotni odgovoreno: 2. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. listopad 2008. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.