nikka objavljeno: 1. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 1. siječanj 2008. Kao prvo ispricavam se, nisam sigurna u kojem forumu pripada moj problem....pa ovdje postavljam temu prije 15 dana kupila sam polovno vozilo u ovlastenom auto centru. vozilo nije proslo na tehnickom pregledu do registracije. vozilo sam vratila auto kuci, nakon 3, 4 dana "natezanja", ali oni ne zele vratiti uplaceni iznos, vec nude popravak vozila ili nadoplatu za novo sto mi ne odgovara. uz to, njihovo ponasanje prema kupcu je krajnje neprofesionalno, od automehanicara do voditelja poslovnice. zanima me ima li osnove za tuzbu i koliko bi cijeli postupak trajao? da li postoji mogucnost povrata iznosa? Unaprijed zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 2. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2008. Molim vas ne duplicirati pitanja. Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nikka odgovoreno: 2. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2008. isprika. mislila sam da tema nije objavljena. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.