anabanana20 objavljeno: 2. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 2. siječanj 2008. Ne uspjevam naći u narodnim novinama, pa sam pomislila da bi mi netko od vas mogao pomoći - da li je poslodavac dužan po nekom zakonu platiti troškove prijevoza tj. u ovom slučaju troškova mjesečnog pokaza za grad Zagreb (290kn) ili se to riješava dogovorom unutar tvrtke? Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 2. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2008. To je pitanje uređeno ili Pravilnikom o radu ili Kolektivnom ugovoru, pa ga proguglaj ovisno o djelatnosti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anabanana20 odgovoreno: 3. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2008. Kolektivni ugovor ne postoji jer je to mala privatna firma, a u zakonu o radu ne piše ništa konkretno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Marsovac odgovoreno: 3. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2008. Koliko znam, ali nisam u potpunosti sigurna.....prije nekoliko mjeseci ukinuta je obvezna isplata naknade putnih troškova, ovisi o dogovoru poslodavca i samog djelatnika. U biti dobra volja poslodavca, jedino se isplacuju ovbezno naknade u slucaju boravka u drugoj opcini ili gradu.Odgovor mog poslodavca je da mi se naknada putnih troskova nalaze u osnovici place.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.