jomir objavljeno: 2. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 2. siječanj 2008. Vozeći u rikverc da se uparkiram,iza mene se pojavio pješak.Zakočio sam,ali sam desnom stranom oštetio svoje i parkirano vozilo a sa zadnjim krajem pješaka koji je ozlijeđen.Protiv mene je podnešena kaznena prijava i to mi je razumljivo.Auto mi je osiguran kasko kod CO.Nisam bio pod utjecajem alkohola.Međutim CO mi ne želi isplatiti kasko za moje vozilo jer tvrde da sam ja namjerno izazvao nesreću.Ja sam se na njihovu odluku žalio ali odgovorili su mi da je moj zahtijev neosnovan.Zanima me kako su oni došli do toga da je nesreća napravljena namjerno,a nije bilo suđenja i dali su u pravu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
qwer odgovoreno: 2. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2008. Malo čudna odluka, ajde da ste samo oštetili drugo vozilo pa htjeli izvući neke novce, ali udarili ste i pješaka, nije baš vjerojatno da bi itko riskirao nečije zdravlje za par tisuća kuna koliko vjerojatno iznosi šteta jer je u pitanju parkiranje, dakle veoma male brzine. Jeste li dobili kakv detaljnije obrazloženi dopis, a ne samo "namjerno ste izazvali prometnu!"? Inače, ako ste se žalili pa su oni ostali kod odluke, onda Vam je jedina opcija sud, jer ne možete dovijeka prigovarati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jomir odgovoreno: 3. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2008. Odgovorili su na moj prigovor ovo:"Povodom Vašeg prigovora na otklon štete AFK190/07.ponovo Vas izvješćujemo da štetu otklanjamo.S obziromna sve okolnosti "prometne nezgode"(zapisnik MUP-a,prijavu,povezane štete,slike oštećenja i drugo) došli smo do zaključka da nema naše obveze za plaćanje štete" To je njihov odgovor a ja sam u CO sedam godina kasko osiguravao vozilo i nisam dosada imao prometnu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.