TomislavK objavljeno: 2. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 2. siječanj 2008. Zna li itko zašto još nisu isplaćene porodiljne naknade za studeni prošle godine??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TomislavK odgovoreno: 3. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2008. Hajde pa valjda ima netko ko zna točan odgovor.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TomislavK odgovoreno: 3. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2008. Danas sam saznao da je isplaćena porodiljna naknada za studeni prošle godine , međutim ra račun moje supruge dospjelo je 400 (od minimalnih 1800!) koliko je do sada isplaćivano. Ima li itko saznanja zašto je umanjenaporodiljna naknada za taj mjesec? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TomislavK odgovoreno: 3. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2008. Hm,kako mi nitko od Vas,poštovani moji, nije odgovorio na ovo jednostavno i prevažno pitanje, uputio sam mail dragoj nam ministrici MOBMS-a JAdranki Kosor, u čemu je finta, zašto nema novaca. Naravno za 26 mjeseci kad dobijem traženi odgovor objavit ću ga i ovdje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Plava odgovoreno: 3. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2008. Je li moguće da vam je ovo zadnja porodiljna naknada koju ste trebali dobiti pa je ista umanjena za broj dana koji ovisi o datumu rođenja djeteta? Npr., moj je sin rođen 15.12. pa mi je zadnja naknada bila prepolovljena tj. primila sam novce za 15 dana mjeseca prosinca, a ne za cijeli mjesec. (to je, doduše, bilo davno, ne znam je li se što mijenjalo unazad nekoliko godina...) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 3. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2008. Preseljeno u pdf radno i socijalno pravo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 4. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2008. Hm,kako mi nitko od Vas,poštovani moji, nije odgovorio na ovo jednostavno i prevažno pitanje, uputio sam mail dragoj nam ministrici MOBMS-a JAdranki Kosor, u čemu je finta, zašto nema novaca. Naravno za 26 mjeseci kad dobijem traženi odgovor objavit ću ga i ovdje. Naša draga ministrica koju gore spominješ pokriva jedan sasvim drugi resor od onoga koji je nadležan za isplatu rodiljne naknade. A čemu to pitanje postavljaš ovdje, zar nije lakše okrenuti broj telefona firme koja ti isplaćuje naknadu pa rasčistiti stvar? :fulotemu: :fulotemu: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TomislavK odgovoreno: 4. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2008. Evo odgovora pa da drugi nebi prošli kao ja, netom prije isteka šest mjeseci porodiljnog treba podnijeti zahtjev za porodiljni za drugih šest mjeseci,naravno, u socijalnom. i to je sva mudrost... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.