kristina34 objavljeno: 3. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 3. siječanj 2008. otac mi je kao radnik ĐĐ Montaža iz Sl.Broda poginuo na ranom mjestu u Libanonu u travnju p.g.Dovezli su ga nakon mjesecdana,i rekli da je obdukcija pokazala da je umro od infarkta,tj.trenutna smrt.Mi smo ga dali na obdukciju u Brodu,gdje je utvrđeno da su mu izvadili srce,mozak i želudac,i kao uzrok smrti navodi se višestruki prijelom lubanje i puknuće vratne kralježnice..ali,nakon tri mjeseca isti taj doktor nam šalje nalaz obdukcije na kojem piše da se uzrok smrti ne može utvrditi jer nedostaju organi.Što napraviti??moja majka nema primanja a mora plačati kredite..nema od čega..kakva su moja i sestrina prava?imamo li pravo na trošak za duševne boli..Javno tužilaštvo u Brodu ne želi pokrenuti sudski proces,jer nema dovoljno dokaza,a gospoda iz Montaže se nisu javila nikako ni nakon 9 mjeseci od smrti..Što da napravimo,jer je jako puno pitanja a odgovora niotkud..i zanimljivo kako je tata pao na velikom gradilištu,sa visine od 46 metara,a svjedoka nije bilo..Hvala svima na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TomislavK odgovoreno: 3. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2008. Ja bih obavijestio bih medije i uzeo DOBROG odvjetnika i tužio sve odgovorne, a u ovom slučaju ih očito ima puno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.