petar0001 objavljeno: 4. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 4. siječanj 2008. Nakon sto sam kupio stan od bivsih vlasnika (brat 1/2 i sestra 1/2) knjizenjem stana na moje ime dogodio se problem. Brata su "maknuli" sa stana i stavili su mene 1/2 i njegovu sestru 1/2. To su napravili zato sto im je falio jedan dokument koji sam im poslije donio i trazio obnovu uknjizbe na moje ime, te da brisu sestru, bivsu vlasnicu. E sad, vidim na internetu u pregledu zemljisnih knjiga u B vlastovnici da sam sad ja vlasnik ali: 1. Ja 1/2 2. Ja 1/2 Kako to? Ja sam sad vlasnik 2 x po 1/2???? U cemu je kvaka ili problem? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alfaro odgovoreno: 4. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2008. petar0001 je napisao: Nakon sto sam kupio stan od bivsih vlasnika (brat 1/2 i sestra 1/2) knjizenjem stana na moje ime dogodio se problem. Brata su "maknuli" sa stana i stavili su mene 1/2 i njegovu sestru 1/2. To su napravili zato sto im je falio jedan dokument koji sam im poslije donio i trazio obnovu uknjizbe na moje ime, te da brisu sestru, bivsu vlasnicu. E sad, vidim na internetu u pregledu zemljisnih knjiga u B vlastovnici da sam sad ja vlasnik ali: 1. Ja 1/2 2. Ja 1/2 Kako to? Ja sam sad vlasnik 2 x po 1/2???? U cemu je kvaka ili problem? Greška u gruntovnici. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Svilena odgovoreno: 4. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2008. Odite u gruntovnicu, ukažite im na grešku i popravit će, bez ikakovih prijedloga i ičega. P! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.