exit objavljeno: 4. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 4. siječanj 2008. Zaposlen sam kao pravnik u privatnoj tvrtci. Cjenio bih,ako netko ima iskustva ili saznanja o šansama za zaposlenje nas pravnika u gospodarstvu u "užoj" struci (dakle, ambicija mi je rad na sudu ili kod odvjetnika), da mi kaže iz iskustva kakve su šanse za tako nešto(ako ne možeš "utabanim" putem nego preko burze rada). Imam položen pravosudni ispit. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ogilvie odgovoreno: 4. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2008. Na sudu teško jerbo imaš masu sudskih savjetnika i vježbenika na čekanju. Kod odvjetnika, ha ovisi za koju plaću si spreman raditi, koliko imaš znanja i iz kojih područja. Poanta odvjetništva ti je da jednog dana budeš samostalan, tj. da ti veći dio prihoda bude od stranaka koje sam pribaviš. Za odvjetništvo prvo nađi stranke, a onda uzmi nekog odvj. za partnera - to ti je moj savjet. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.