rudar objavljeno: 5. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 5. siječanj 2008. Zanima me ako tko može pomoći sa odgovorom na moje pitanje.Od 1995. imam RVI 20% za stalno na osnovu bolesti,2007. sam tržio novu ocjenu zbog pogoršanja i na 1 stupanjskoj sam dobio 40% sada čekam 2 drugostupanjsko riješenje.Moje pitanje je slijedeće: 1st.mi je povećala postotak ali je priznala pogoršanje samo za bolest koljena koje sam imao i 1995 no bolest se je proširila na sve zglobove i to mi nije ušlo u novu ocijenu,dali postoji neki sistem da mi se uzme ova nova situacija.Dodajem da je dijagnoza i dalje ista kao i 1995 samo se je proširila dalje.Molim pomoć ako tko zna!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poki odgovoreno: 5. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 5. siječanj 2008. Ako ti je invalidnost povećana na 40 % nema ti veze na čega je povećana imaš invalidnost 40% i to je to, nemoj se opterećivati na čega je povećana bitno da je povećana, ako prođe drugostupanjsku uhvati se za bradu.. Ja imam isti slučaj, 20 % trajno sada poslao papire za pogoršanje i prvostupanjska povećala na 40% isto čekam drugostupanjsku što će reći. Rješenje ćeš čekati sa drugostupanjske godinu a možda i više, toliko. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rudar odgovoreno: 5. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 5. siječanj 2008. Radi se o tome da ja mislim ( ne mora da sam u pravu ) da kada bi se zbrojilo ruke i noge da bi trebalo biti više.Ako bude i ovo potvrđeno 40% ja ću biti zadovoljan ali ako može više zašto ne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 5. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 5. siječanj 2008. Prilikom zbrajanja bolesti uzima se bolest sa najvećom invalidnosti kao osnovna a ostale bolesti se pridodaju u omjeru koliko utječu na cijelokupnu invalidnost . Tako da 3o plus 20 nemora biti 50. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.