bagi123 objavljeno: 5. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 5. siječanj 2008. pozdrav. imam pitanje u vezi stažiranja - volontiranja. kao medicinski tehnicar potpisao sam ugovor o volontiranju jer inace nebi ni mogo pocet 'stažirat', to jedini koji su mi ponudili. u zkonu o volontiranju stoji da nebi smijeli raditi tijedno preko 40 sati. a ja radim, volontiram, 42 sata svaki tjedan. vrlo cesto radim i subotom i nedjeljom. cak sam moro i frku radit jer mi nisu htjeli dat slobodno 1.1.2008. trbao sam radit u jutro,no reko sam i nek i zpisu al mene taj dan nema,nek se slikaju. pa su mi uzeli jedini slobodni dan u tjednu i zamjenili ga sa 1.1. sta se tu moze napravit? i da li bi se isplatilo tuziti bolnicu? to je opća bolnica pula. i da, ne placaju nam ni 1kn za nas rad. niti mozemo dobiti odore od njih niti ista slicno. a u zako jos pise da imamo pravo poloziti im racun za takve stvari. puno pozdrava i sretna nova godina jedino sto imamo zdravstveno osiguranje preko bolnice i ide nam staz. a sad je pitanje ko koga tu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.