silvia objavljeno: 8. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 8. siječanj 2008. zanima me što se događa ako ne zadovoljiš pripravnički staž., to jest dobiješ negativnu ocjenu šta tada?moraš sve ispočetka? molim da mi ntko odgovori na to zanima me pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neja odgovoreno: 8. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. kratko i jasno, dobiješ otkaz!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 8. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. Može se i ljepše opisat: neće te uputiti na stručni ispit i lijepo će ti se zahvalit kad ti prođe rok za polaganje jer nisi položila stručni ispit u roku, a reješenje si dobila na određeno vrijeme... Iskreno se nadam da nije tak loša situacija Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silvia odgovoreno: 8. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. hvala na odgovoru ma nije tako strašno samo me zanimalo jer sam na pripravničkom stažu samo dobivam kritike što god napravim šefici nevalja već sam luda od toga čak sam razmišljala da nađem drugi posao ima tko pametan savjet šta da radim? pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mare81 odgovoreno: 8. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. Trpi i odradi pripravnički do kraja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 8. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. tako je silvia, izdrži do kraja, tak je svim pripravnicima, nekima manje nekima više, a nekima pripravnici služe i za iskaljivanje svojih kompleksa i poremećenih mentalnih sklopova. drž se silvia, svi smo uz tebe (uvijek sam htjela da meni to netko kaže ) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maja82 odgovoreno: 8. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. E sada, pitanje je da li ti je šefica neka zahtjevna pa njoj ne valja što napraviš ili je drugo u pitanju? Jer kad si pripravnik, tebi oni moraju pokazat posao, nemožeš to znat već sama, odkud? Nisam ni ja imala pojma kad sam tek došla. Sad mi svi govore da sam se ful uhodala makar ja to tako ne vidim. Pitaj malo druge u uredu što misle, možda te šefica samo ima na piku. Ne znam, držim fige da sve bude ok! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 8. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. To ti je zato jer je šefica. Da je o.k. ne bi bila šefica. Šalim se. Ali ima i takvih koji misle da im je u opisu posla zanovjetanje, prigovaranje i ubijanje mladih ljudi u pojam. Ne se bojat. Samo izdrži pa ćeš je se jednog dana sjećat sa smješkom na licu kao zanovjetala koje te naučilo kako izdržati. I jedan savjet: nemoj s kolegama o njoj. O šefovima i o mrtvima sve najljepše! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maja82 odgovoreno: 8. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. Da se nadovežem; kad sam tek počela jedna žena iz ureda (ne mog) mi je obožavala lupetat kako je to sve jaaaako teško, odgovoran posao, la la... Da ću ja tek vidjet znam li ja to radit, da ovo, ono. U svakom slučaju potkopavala me do bola, ubijala svaki moj entuzijazam i motivaciju. Danas: dolazi kod mene pitat kako da ukine pravomoćno rješenje na zahtjev stranke. To ti je to. Frustrirani ljudi, šta ćeš! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silvia odgovoreno: 8. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. ma hvala vam na potpori, odmah mi je lakše da nisam sama ubila me u pojam imam osjećaj da na kraju neznam ništa i da neću dobiti pozitivnu ocjenu pripravničkog staža ja razumijem da nisam savršena i puno griješim ali čovjek uči dok je živ zar ne? pozdrav svima!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maja82 odgovoreno: 8. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. Svatko, ali SVATKO griješi i svi koji tvrde da ne griješe LAŽU ili su JAKO BAHATI. Upravo to, čovjek uči dok je živ. Meni normalni ljudi na poslu koji su tata mata u struci govore da se sve ne može znat, da oni cijeli radni vijek i dalje gledaju u ZUP, čiatju, uče, traže odgovore. Samo budale misle da mogu sve znat i ne pogriješit! Mrzim takve zatucane stavove. Samo hrabro, Silvi! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 8. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. naravno da učiš stalno, i to ne samo dok si pripravnik, trebat će ti/nam još dosta da pohvataš sve. a što se tiče prolazne ocjene na kraju pripravničkog,i ja sam dobivala indirektne prijetnje da ću dobit negativnu ocjenu itd, ali vjeruj mi, nitko si to ne želi priuštiti,jer negativnu ocjenu treba debelo objasniti i opravdati. ja nisam čula da je netko dobio negativnu ocjenu. ajd silvač, navrati ponekad Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 8. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. Priznajem da mi je od pripravničkog prošlo ...ovaj ,,,jeli...he,he .....neekolikooo godinica. Ali se toga živo sjećam. A uvrede i podbadanja su nakon podosta godina staža - eh....samo slikice na koje se osvrnem sa smješkom. Greške? Ajde ljudi pa griješi samo onaj tko radi. Pa zato i postoji vježbenički staž. I zato ljudi za trajanja vježbeničkog staža imaju nešto manje plaće. Kad naučite za taj stručni onoliko koliko vam treba iznenadit ćete se kako će vas starije kolege često nešto pitati. Vole se ljudi nakon nekih godina staža uljuljati. A vi ćete imat sve u malom prstu čim prođe pressing od ispita. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.