Mare81 objavljeno: 9. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 9. siječanj 2008. Ja idem u Zagreb 21. i 22. siječnja na seminar za polaganje dr. str. ispita. Da li na tom seminaru predaju samo opći ili i posebni dio ispita? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anera odgovoreno: 9. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. siječanj 2008. Predaju opći dio ispita. Ako možeš nabavi diktafon i snimi si predavanja. Ja sam eu i službeničke odnose naučila preslušavajuči predavanja. Što se tiče zup-a i zus-a puno je lakše kad ti objasne nego kad štrebaš iz knjige. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mare81 odgovoreno: 9. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. siječanj 2008. Hvala anera! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maja82 odgovoreno: 9. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. siječanj 2008. I ja bi išla na seminar. Mare, da li si se sama prijavila za taj seminar ili te tijelo mora prijavit? Piše da su prijave do 18.01. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mare81 odgovoreno: 9. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. siječanj 2008. Mene je kadrovska služba pitala da li želim ići na seminar. Ja sam potvrdila da želim pa su me oni prijavili. Vjerovatno se možeš prijaviti i sama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PIXY odgovoreno: 11. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2008. vjerovatno ću i ja na seminar....pozzz. moram inače ču ljoss.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PIXY odgovoreno: 18. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. siječanj 2008. Jeli pomaze uopće ista taj seminar? jel zna tko koga tko je bio...?? Ja sam na seminaru sada 21. i 22. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anika7 odgovoreno: 18. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. siječanj 2008. da li ima sanse da (ako snimis) mi posaljes snimku na mejl posto sam na seminaru bija pa trenutno ne mogu opet, a nazalost snimanja se nisam sjetila.?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maggy odgovoreno: 25. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2008. za one koji su bili na seminaru pitanje: je li bolje ici na seminar neposredno prije ispita ili nešto više vremena prije!???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mare81 odgovoreno: 25. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2008. Ja sam bila na seminaru ovaj tjedan i mislim da je najbolje ići kad si sve više manje prošao pa lakše možeš pratiti i nadopunjavati svoje znanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maggy odgovoreno: 25. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2008. e to sam htjela znati! razmisljala sam je li mi bolje ici prije pa da znam na sto trebam, odnosno ne trebam obratiti pozornost prilikom učenja, ili pred sam ispit da znam što je aktualno!!! hvala na odgovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.