anika7 objavljeno: 10. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 10. siječanj 2008. molim nekoga neka mi kaze da li je potrebno nauciti cijeli zakon o radu jer naime po skriptama nije cijeli, a po opisu literature za osobe VSS pise da treba zakon o radu?!? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 10. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2008. drugari, molim pomoć: što su organski zakoni? tko imenuje predstojnika ureda DU i kome je odgovoran? kad je donesen ustav eu? i šta s njim? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maja82 odgovoreno: 10. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2008. 1. org. zakoni su oni o kojima sabor odlučuje 2/3 većinom glasova svih zastupnika 2. predstojnika imenouje Vlada na prijedlog ministra nadležnog za poslove opće uprave a njima je i odgovoran 3. ratificiran je 2005. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 10. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2008. tnx majo. ljudi,držte mi fige i molite se za mene,sutra je moj sudnji dan POJMA NEMAM, treba mi puno sreće, imam teški osjećaj da neću proć,al zbilja.katastrofa. osjećam se Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.